Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Hur man hittar UMN-bostäder utanför campus

Vidare, kom bara ihåg att bedöma säkerhetsstatusen för en byggnad genom att titta på element som närvaron av säkerhetsvakter. När du tittar på fastigheten, se till att du bara tar en titt på olika aspekter av det föredragna huset som påminner om fönster, dörrlås och milda brytare. Jag vet inte ens om den kan matcha din bostad!

Det lönar sig att bekanta dig med de alternativ du har fått. Innan du hyr fastigheten eller slutför hyresavtalet, se till att du gör en formell genomgång med fastighetsförvaltaren eller hyresvärden.

Att flytta från en lägenhet är svårt.

Här är vad du ska göra tidigare än den stora dagen. Författarens anteckning: Om du vill ha ett alternativ till förpackningsetiketter, förespråkar vi dessutom att du har ett bra sortiment av eviga märkpennor som du behöver använda för att märka papperskorgen. Du vill ha gott om tid att kontrollera olika fastigheter i detalj för att du ska kunna göra ett lämpligt val.

Någon som du inser kan ha en åsikt till nytta för dina undersökningar. Du skulle möjligen tro att du kommer ihåg varje liten sak du lägger i varje fält tills du är på din nya bostad och frenetiskt letar efter en sak specifik.

Du bör vara i stånd att gå hem på ett säkert sätt från college utan att frukta något tillfälle av brott. Min bästa rekommendation här är att få överlåtande företagsrecensioner från dina kollegor – det var så jag bokade min när jag flyttade från Brooklyn till Manhattan i juni förra året.

Följ bara den här checklistan för flytt av hus i tio nivåer. Att märka dina behållare hjälper dig att hålla ordning på när du kan ha packningsbehållare staplade i ditt hem och när du försöker packa upp. Jag har inte på något sätt ångrat att jag betalade flyttare, inte ens så fort.

Att leta efter en lägenhet kommer inte att vara en lätt uppgift. Det extra värdet av att leta efter professionell hjälp kan helt enkelt göra det möjligt för dig att hitta det perfekta huset som du skulle kunna att namnge bostad i åratal. Olika färgmarkörer kan fungera som ett märkningssystem för att ange vilket fält som går i vilket rum.

Och om du är en extra stressbenägen individ, tänk på att det inte finns något som är galet. Bocka av dem när du packar upp. Jag vet att det är frestande att beställa en soffa i förtid på grund av långa leveranstillfällen… Om du är den sista minuten-typen, anta inte bara att du kan riva ner dina affischer, slänga dina problem i en resväska eller två och vara på ditt sätt.

Alla möbler du sålt kommer mer än att täcka avgiften, och dina vänskaper kommer att förbli obefläckade. Oavsett om du uppgraderar från en studio till en 1-sovrum, flyttfirma; terezahurikova.com, eller tar chansen på en speciell stadsdel (eller, för de riktigt djärva, en annan stadsdel!), måste du på något sätt flytta hela ditt liv från din nuvarande bostad.

Basera inledande undersökningar online.

Hur man använder: Tejpa alla sömmar och förstärk botten av behållare när du använder dina tyngre föremål. Erforderliga tidsramar sträcker sig, så det är bäst att undersöka ditt hyresavtal, men vanligtvis måste du lämna 30 dagars skriftligt meddelande till din hyresvärd eller fastighetsövervakare.

Gör inga stora möbelval förrän du har bott i ditt område i en minut. Överväg också att köpa din packtejp i lösvikt för att spara massor av värde totalt sett, eftersom du kommer att behöva mer än du antar att du kommer att behöva. Om du gör det slipper du den ekonomiska bördan eftersom du kan acceptera att dela hyran med hälften.

Medan vissa kommer att använda termen eftersom deras hus har de bästa inventarierna och de nyaste modellerna av bekvämligheter som påminner om mikrovågsugnar och luftkonditioneringsprogram, kommer andra att förklara att ett hus är absolut möblerat men det har en dysfunktionell ugn.

Tänk på frågor som inbyggda hyllor, strategiskt utplacerade krokar (nära diskbänken, igen av dörren), korgar för att gömma sängkläder, rullande vagnar som matchar under en disk och människor som är allmänt överens om hussparare: smala sammetshängare.

Om det behövs, sök hjälp av en kompetent mäklare och ta en titt på en mängd olika listor innan du väljer var du ska flytta in.

För att göra problemen enklare och snabbare, tänk på att använda en tejpdispenser som kan hjälpa dig att enbart använda den mängd du behöver per fält. Att flytta från en 1,5-sovrum med två klädkammare till en studio utan garderober eller lådor kommer att bli knepigt; strategier därefter.

Majoriteten av hyresvärdar missbrukar tidsperioden helt möblerad. Diskutera även med dina bekanta om ditt måsteförflytta. Du kan få de senaste tipsen om hur du söker efter UMN-utrymme utanför campus från vår uppdaterade webbplats.

Innan du ens börjar dagdrömma om din förtjusande, nya, balkongklädda bostadsrätt – för att inte tala om påbörja själva bytesprocessen – är det avgörande att låta din nuvarande hyresvärd veta att du lämnar. Genom att titta på helt olika områden får du också en chans att välja en byggnad som uppfyller dina speciella krav som liknar att tillåta husdjur.

Att bekanta dig med de helt olika egenskaperna eller utrymmena som finns på din plats ger dig en bättre chans att få det populära huset till en överkomlig kostnad. När du väljer rätt boende, se till att diversifiera din sökning genom att besöka en hel del lediga områden. Med den blomstrande fastighetsmarknaden kan det finnas en sak för alla.

Hitta fullständig information om förklaringen till varför det är bäst att hyra en bostad. Märk dina papperskorgar med så mycket information om innehållet inuti som du kan. Slutligen, glöm inte att numrera dessa förpackningsbehållare! När du söker efter ett bra rum utanför campusområdet, kom ihåg att avgränsa din sökning till enbart dessa stadsdelar där säkerheten eller säkerhetsförhållandena är överdrivna.